Sportivi urmariti
Sportivi urmariti

În 2018, sportivii aproape că nu mai au niciun secret. Cei mai cunoscuţi si mai importanţi atleţi ai lumii folosesc şi ei reţelele de socializare, iar motivele sunt multiple. Unii vor să dialogheze cu fanii, unii fac bani promovând reclame sau diferite produse, în timp ce, alţii ori le fac pe amândouă, ori îşi petrec pur şi simplu timpul pe Instagram.

De ce Instagram şi nu altă reţea de socializare? Pentru că pare a fi cea mai în accesată reţea de socializare şi cea mai folosită de către sportivii din întreaga lume. Tocmai de aceea, altSPORT.ro a aflat care sunt primii 10 cei mai urmăriţi sportivi din lume pe această platformă.

1. Cristiano Ronaldo

140 de milioane de urmăritori are pe Instagram superstarul portughez. Deşi este foarte posibil ca Real Madrid să aibă mai mulţi fani decât Juventus, faima lui CR7 nu a scăzut nici după transferul lusitanului la Torino. Ronaldo postează frecvent pe Instagram, în prim plan fiind poze cu el jucând fotbal sau petrecând timpul alături de familie şi de prieteni.

2. David Beckham

Familist convins este şi David Beckham, cel care are 100,33 de milioane de urmăritori pe instagram. Majoritatea postărilor sale conţin reclame, dar nu lipsesc nici fotografii cu Victoria şi cu cei patru copii ai lor.

3. Gareth Bale

Podiumul este completat de superstarul galez, Gareth Bale, cu 97,16 milioane de urmăritori. Lumea atacantului se învârte în jurul fotbalului şi pe Instagram, unde, majoritatatea postărilor sale sunt legate de sportul rege. Bale a fost întotdeauna un jucător apreciat de fanii lui Real Madrid, şi nu numai, pentru comportamentul său, atât cel sportiv, cât şi cel din afara terenului de fotbal.

4. James Rodriguez

Din 2017 la Bayern Munchen, columbianul are 49,38 de milioane de urmăritori. Deşi a jucat trei ani la Real Madrid, mijlocaşul are o bază mare de fani încă din perioada în care evolua la AS Monaco, dar mai ales după senzaţionalul Campionat Mondial făcut în Brazilia, în 2014.

5. LeBron James

Cel mai urmărit sportiv din lume care nu face parte din fotbal este un alt James. LeBron James. Pe Instagram, baschetbalistul are 39,59 de milioane de urmăritori.

6. Lionel Messi

Ciudat pentru mulţi, dar Messi nu prinde TOP 5. Considerat drept cel mai bun fotbalist al planetei de marea majoritate a microbiştilor, argentinianul are 39,33 de milioane de urmăritori.

7. Luis Suarez

În coasta lui Messi stă partenerul din atac al argentinianului, Luis Suarez. Uruguayanul are 35,34 de milioane de urmăritori. Cine ştie, dacă nu l-ar fi muşcat pe Chiellini şi nu s-ar fi războit aşa des cu fundaşii adverşi, poate şi-ar fi făcut mai mulţi fani :).

8. Ronaldinho

Unul dintre cei mai spectaculoşi fotbalişti din istorie nu putea lipsi din acest clasament. Ronaldinho are 34,36 de milioane de urmăritor pe Instagram, acolo unde postează reclame publicitare, poze din cariera de fotbalist, dar şi ceea ce face în prezent.

9. Neymar

Poate surprinzător şi pentru noi, Neymar ocupă doar locul 9 în acest top. Brazilianul este extrem de activ pe Instagram, dar are „doar” 34,32 de milioane de urmăritori.

10. Zlatan Ibrahimovic

Ultimul, dar niciodată cel din urmă, este Zlatan Ibrahimovic. Probabil unul dintre cei mai buni atacanţi pe care i-a dat fotbalul, dar şi unul dintre fotbaliştii cu cel mai mare simţ al umorului, suedezul încheie lista cu 29,19 milioane de urmăritori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.