Marian Rada și Daniel Pancu, Rapid
Marian Rada și Daniel Pancu, Rapid

Rapid a câștigat cu 2-0 partida jucată în Regie cu FCSB II, ambele goluri ale partidei fiind marcate de puștiul Marian Drăghiceanu. Mircea Lucescu a fost prezent la meci, iar la final a declarat că i-a plăcut jocul giuleștenilor, dar și că Pancu va ajunge un antrenor bun.

„Azi am întâlnit o echipă de copii a celor de la FCSB, dar care a venit să facă meciul vieții. Sunt mulțumit de aspectul jocului. Dacă m-a nemulțumit ceva azi, sunt cele trei ocazii făcute cadou adversarilor la 2-0. Nu am avut nici agresivitate pozitivă în careul advers. Multă imprecizie, finalizarea a lăsat de dorit. Dacă vom trata la fel fazele, vom avea probleme pe viitor.

Mircea Lucescu nu a venit pentru mine, a venit pentru Rapid. Contează enorm că el apreciază jocul echipei. Îmi dă moral bun să aud astfel de lucru” – a spus Daniel Pancu.

„Mi-era dor de Rapid, de suporterii lor. Sunt bucuros pentru Pancu, echipa joacă plăcut. Depinde doar de ei dacă vor ajunge peste doi ani în Liga 1” – a spus Mircea Lucescu.

2 COMENTARII

  1. SALUT DANIEL PANCU FZR ASTA PENTRU CA NU VREI SA RADUCI LA RAPID PE OVIDIU HEREA SI COSTIN LAZAR JUCATORI de 33 37 de ani cei 2 ESTE BINE CA TE ZBATI PENTRU RAPID SA FACI O ECHIPA MARE O ECHIPA de temut dar este una sa le vorbesti jucatorilor alta sa vada la cei mai mari cum ar trebui sa invete

  2. NU ESTE suficient cea ce le vorbesti jucatorilor de la RAPID TREBUIE SA SI VADA sa ia exemplul colegilor din echipa de la colegi cei mai mari de varsta IAR DESPRE MATULEVICIUS in liga 2 nu are ce cauta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.