Robinho, Rapid
Robinho, Rapid

Adus în probe în această vară, atacantul brazilian Guilherme Fagundes “Robinho” a semnat în cele din urmă un contract valabil pe trei sezoane cu Rapid la mijlocul lunii august. 

Au trecut aproximativ două luni de atunci, iar Robinho tot nu a debutat în Giulești. Motivul? Nu pentru că ar fi un rateu al conducerii, ci pentru că nu are drept de joc. Toate actele se vor rezolva însă în această săptămână, astfel că Daniel Pancu îl poate introduce pe teren la meciul de acasă cu CS Afumați, programat în weekend-ul 19-21 octombrie.

Când va debuta Robinho pentru Rapid

Robinho (22 ani) a marcat trei goluri în amicalele din vară, iar una dintre reușite a fost cu călcâiul, așa cum le place suporterilor din Giulești.

E greu de crezut însă că Pancu îl va titulariza pe atacantul brazilian cu Afumați. În primul rând, meciul este unul extrem de important, cu o rivală în cursa pentru promovare. Apoi, în atacul giuleștenilor se află deja două piese grele: Marian Vlada și Deivydas Matulevicius.

Cel mai probabil, brazilianul va intra pe parcursul reprizei secunde dacă totul decurge conform planului.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Rapid 

Ce spunea Pancu despre Robinho în vară

„Va fi idol pe Giulești. Are niște calități extraordinare, se duce mereu pe fundașii adverși, vrea să creeze pericol, uneori e chiar prea intens în intervenții. E datoria noastră să-l cizelăm. Ne place foarte mult, cred că ne va ajuta enorm sezonul acesta”.

Unde a mai jucat Robinho

Rio Preto, Gremio, Flamengo, Santos, Votuporanguense și Sao Jose sunt cluburile la care brazilianul a evoluat înainte de a ajunge la Rapid.

CITEȘTE ȘI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.