Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, în Liga I
Mircea Rednic, antrenor la Dinamo, în Liga I

Mircea Rednic s-a despărțit de Dinamo după un sezon de coșmar, în care a ratat prezența în play-off, a fost eliminat de Miercurea-Ciuc în Cupă și a încheiat sezonul pe locul 9, cea mai slabă clasare din istoria clubului. 

Mircea Rednic nu mai este antrenorul lui Dinamo!

Deși anunța că va rămâne la echipă în următorul sezon indiferent de rezultate, Rednic a decis să plece din cauza divergențelor cu Bogdan Bălănescu, noul director general al clubului.

Rednic a plecat în urma unei discuții tensionate avute în cursul zilei de luni cu finanțatorul Ionuț Negoiță.

De când a sosit la echipă, în luna octombrie, Rednic a avut mână liberă din partea conducerii la transferuri, chiar dacă low-cost. De altfel, conform Telekom Sport, acesta a fost și principalul motiv pentru care Rednic a plecat.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre DINAMO 

Antrenorul i-a solicitat lui Negoiță un buget de transferuri pentru noul sezon, însă patronul i-ar fi răspuns în termeni duri:  „Astea sunt rezultate să mai vrei şi bani!?”.

Negoiță are acum o listă scurtă cu trei antrenori care îl pot înlocui pe Rednic: Claudiu Niculescu, tocmai omul care a fost dat afară de Dinamo după două săptămâni ca să i se facă loc lui Rednic, Flavius Stoican, liber de contract după despărțirea de Poli Iași, și Liviu Ciobotariu, antrenorul de la Botoșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.