Adrian Stoian, Mihai Teja, la FCSB, în Liga I
Adrian Stoian, Mihai Teja, la FCSB, în Liga I

Doar 100 de minute a prins Adrian Stoian în tricoul celor de la FCSB în acest sezon. Imediat după meciul de la Dunărea Călărași, primul oficial din 2019, mijlocașul a intrat în dizgrația patronului și n-a mai prins lotul în ultima perioadă.

Venit în iarnă și privit drept cel mai bun transfer reușit în Liga I, Adrian Stoian nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor și i-a dezamăgit pe oficialii roș-albaștrilor. Imediat după meciurile de la Călărași și de la Voluntari, mijlocașul cu sute de meciuri în Serie A și în Serie B n-a mai primit nicio șansă din partea staff-ului de la FCSB.

„Cum să iei campionatul cu ăla din Italia? Eu habar nu aveam de el. Nici în faţă, nici în spate. Nu ai cum să iei campionatul aşa”, spunea Becali.

Conform gsp.ro, Adrian Stoian a discutat cu oficialii clubului roș-albastru și le-a cerut acestora rezilierea contractului pe cale amiabilă. Potrivit sursei citate, impresarul jucătorului, Pietro Chiodi, a demarat deja discuțiile cu cele două cluburi interesate de serviciile lui Adrian Stoian, care, din vară, ar putea ajunge la CFR Cluj sau la Universitatea Craiova.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre FCSB 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.