Jucatori Juventus, Serie A
Jucatori Juventus, Serie A

Biletul Zilei 29 septembrie 2018 | Două meciuri am selectat pentru tichetul de sâmbătă. Este vorba despre Juventus – Napoli, din Serie A, și despre Wolverhampton – Southampton, din Premier League. Cele două ne oferă o cotă cumulată de 2.15.

Biletul Zilei 29 septembrie 2018. Juventus – Napoli

Campionatul Italiei ne propune în acest weekend un duel mult așteptat de microbiști. Primele două clasate din sezonul trecut, Juventus și Napoli, se înfruntă în etapa a șaptea, sâmbătă, cu începere de la ora 19:00. Cele două rivale au început foarte bine campionat și se află pe primele două locuri, după șase etape. Juventus este prima, în timp ce Napoli o urmează, la trei puncte distanță. Diferența dintre cele două echipe este dată de un singur meci.

Juventus a avut un start de sezon perfect, cu șapte victorii din tot atâtea meciuri. În campionat, Bătrâna Doamnă le-a învins pe Chievo (3-2), Lazio (2-0), Parma (2-1), Sassuolo (2-1), Frosinone (2-0) și Bologna (2-0). De asemenea, echipa a debutat cu o victorie în noul sezon din UEFA Champions League. A învins-o cu 2-0 pe Valencia, deși a jucat mai bine de o repriză cu un om în plus.


Juventus – Napoli  1 @.1.72
Wolves – Southampton  Sub 3.5 @ 1.25
Cota: 2.15

De cealaltă parte, Napoli a făcut singurul pas greșit în campionat în duelul cu Sampdoria, pierdut cu scorul de 0-3. În rest, echipa lui Carlo Ancelotti are victorii pe linie. Le-a învins pe Lazio (2-1), AC Milan (3-2), Fiorentina (1-0), Torino (3-1) și Parma (3-0). De asemenea, echipa a disputat un prim meci în grupele UEFA Champions League. A făcut 0-0 cu Steaua Roșie Belgrad, în deplasare.

Biletul Zilei 29 septembrie 2018. Wolverhampton – Southampton

Al doilea meci de pe tichetul de sâmbătă este cel dintre Wolverhampton și Southampton, care va începe la ora 17:00. Abia reveniți pe prima scenă a fotbalului britanic, lupii au avut un start neașteptat de bun. Au adunat nouă puncte din primele șase etape și stau pe locul 10 în clasament. Echipa nu a luat decât un punct din primele două etape, după ce le-a înfruntat pe Everton și pe Leicester. De atunci este însă neînvinsă. A remizat cu Manchester City (1-1) și cu Manchester United (1-1) și le-a învins pe West Ham (1-1) și pe Burnley (1-0).

Adversara de sâmbătă, Southampton, are parte de același start dificil cu care ne-a obișnuit în ultimii ani. Sfinții au adunat doar cinci puncte din primele șase etape, acând în palmares o victorie, două remize și trei înfrângeri. Din primele trei etape, cu Burnley, Everton și Leicester, elevii lui Mark Hughes au luat un singur punct. Abia în runda a patra a venit primul succes al sezonului, 2-0 cu Crystal Palace. A urmat o nouă remiză, 2-2 cu Brighton, pentru ca în ultima etapă sfinții să se întoarcă la vechea lor meteahnă – înfrângerea. Southampton a pierdut clar în deplasarea de la Liverpool, scor 0-3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.