Grup de jucatori de la Chelsea, Anglia, Premier League
Grup de jucatori de la Chelsea, Anglia, Premier League

Biletul Zilei 29.09.2018 | Ziua de sâmbătă propune opt meciuri din Premier League, iar pe cele mai interesante dintre ele le-am selectat pe biletul nostru. Este vorba despre Chelsea – Liverpool și despre Huddersfield – Tottenham, care ne oferă o cotă cumulată de 2.27.

Biletul Zilei 29.09.2018. Huddersfield – Tottenham

Una dintre candidatele la titlu în acest sezon de Premier League, Tottenham a avut un start ratat de sezon. După doar șase etape, a pierdut deja puncte importante în duelul cu contracandidatele. Spurs ocupă locul 5 în clasament, cu 12 puncte adunate în cele șase meciuri disputate până acum. Le-a învins pe Newcastle United (2-1), Fulham (3-1), Manchester United (3-0) și Brighton (2-1), dar a pierdut cu Watford (1-2) și cu Liverpool (1-2). De asemenea, echipa a debutat cu stângul în UEFA Champions League, unde a fost învinsă în prima etapă de Inter Milano, scor 1-2.


Chelsea – Liverpool  GG @ 1.57
Huddersfield – Tottenham  2 @ 1.45
Cotă: 2.27

Comparativ cu adversara de sâmbătă, forma celor de la Tottenham pare una de vis. Huddersfield est ultima în clasamentul din Premier League, cu doar două puncte strânse în cele șase etape scurse până acum. Și mai îngrijorătoare sunt cifrele echipei lui Daniel Wagner, care a marcat doar trei goluri până acum și a primit 14. A fost 0-3 cu Chelsea, 1-6 cu Manchester City, 0-0 cu Cardiff, 1-1 cu Everton, 0-1 cu Crystal Palace și 1-3 cu Leicester. De asemenea, echipa a fost eliminată deja din Cupa Ligii, după 0-2 cu Stoke City.

Biletul Zilei 29.09.2018. Chelsea – Liverpool

Derbiul etapei a șaptea din Premier League le aduce față în față pe Liverpool și pe Chelsea, cele mai bune echipe din startul acestui sezon. Doar acum trei zile, cele două formații s-au întâlnit în Cupa Ligii. Londonezii au avut câștig de cauză, după ce au revenit de la 0-1 în ultimul sfert de oră. Pentru Liverpool a fost primul eșec din acest sezon. În campionat, echipa lui Jurgen Klopp are șase victorii din tot atâtea meciuri. De cealaltă parte, Chelsea și-a stricat procentajul perfect în ultima etapă, când a făcut 0-0 cu West Ham United. Echipa lui Maurizzio Sarri stă acum pe locul 3 în clasament, la egalitate cu Manchester City și la două puncte în urma lui Liverpool.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.