Nabil Fekir, jucator Olympique Lyon, Franța, Ligue 1
Nabil Fekir, jucator Olympique Lyon, Franța, Ligue 1

Biletul Zilei 26.09.2018 | Pentru miercuri am alcătuit un tichet din două meciuri, unul din Cupa României și unul din etapa intermediară din Franța. Vorbim despre Academica Clinceni – Hermannstadt și despre Dijon – Olympique Lyon, care ne oferă o cotă totală de 2.08.

Biletul Zilei 26.09.2018. Academica Clinceni – Hermannstadt

Surpriza sezonului trecut din Cupa României, Hermannstadt încearcă să repete isprava din stagiunea trecută, când a ajuns până în finală. Atunci, echipa lui Alexandru Pelici a pierdut pe drum patru echipe din Liga I. Acum ea este cea vânată de echipele din eșaloanele inferioare. Sibienii au luat între timp contactul cu fotbalul din prima ligă și nu s-au descurcat deloc rău, chiar dacă momentan sunt penultimii în clasament. Echipa a adunat șapte puncte din primele nouă etape, având un palmares de două victorii și o remiză. În ultima perioadă, rezultatele nu au mai convins. Echipa lui Alexandru Pelici are o serie de patru înfrângeri consecutive, în care a primit cinci goluri și a marcat unul singur.

Biletul Zilei 26.09.2018
Biletul Zilei 26.09.2018

Adversarul de miercuri al sibienilor este Academica Clinceni, una dintre forțele Ligii secunde. Echipa pregătită de Ilie Poenaru stă pe locul secund, cu 18 puncte adunate în cele opt etape scurse până acum. Șase victorii și două înfrângeri a fost palmaresul echipei de la marginea Bucureștiului. De asemenea, echipa a mai obținut o victorie în turul precedent al Cupei României, în succesul cu 2-0 de la Tunari, în runda precedentă.

Biletul Zilei 26.09.2018. Dijon – Olympique Lyon

Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Dijon și Olympique Lyon, din intermediara din Franța. Oaspeții sunt favoriți, deși nu au avut un start foarte bun de sezon. În precedentele șase etape, echipa lui Bruno Genesio a adunat doar zece puncte. Trei victorii, o remiză și două înfrângeri a fost palmaresul echipei, la fel ca al adversarei de miercuri. Dijon a adunat și ea tot zece puncte în primele șase etape, dar rezultatele în cazul ei pot fi numite surprize. Echipa lui Olivier Dall’Oglio le-a învins pe Montpellier (2-1), Nantes (2-0) și Nice (4-0) în primele trei etape. De atunci, echipa a mai obținut un singur punct, după 0-2 cu Caen, 1-3 cu Angers și 0-0 cu Reims.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.