Ciro Immobile, jucator Lazio. Italia - Serie A
Ciro Immobile, jucator Lazio. Italia - Serie A

Încheiem săptămâna cu un bilet simplu, format din două meciuri, unul din Anglia și unul din Italia. Este vorba despre Southampton – Chelsea și despre Lazio – Fiorentina, care ne oferă o cotă cumulată de 2.10.

Biletul Zilei 07.10.2018. Southampton – Chelsea

Chelsea încearcă să profite de duelul dintre Liverpool și Manchester City pentru a urca în clasament după etapa a opta din Premier League. Neînvinsă în acest sezon, ca și cele două rivale care se înfruntă de la ora 18:30, echipa lui Maurizzio Sarri speră la un rezultat de egalitate în derby. Astfel, le egala pe cele două în clasament. Cinci victorii și două remize este palmaresul lui Chelsea în acest sezon. Cei doi pași greșiți au fost făcuți în ultimele două etape, la 0-0 cu West Ham și 1-1 cu Liverpool. În rest, victorii destul de ușoare cu Huddersfield, Arsenal, Newcastle United, Nournemouth și Cardiff.

Biletul Zilei 7.10.2018

Duminică, echipa de pe Stamford Bridge dă piept cu una dintre cele mai slabe echipe din startul de sezon. Southampton are o singură victorie în primele șapte etape și stă doar pe locul 16 în clasament. 2-0 cu Crystal Palace, 2-2 cu Brighton și 0-0 cu Burnley au fost meciurile din care sfinții au reușit să strângă puncte. Seria din campionat arată două înfrângeri consecutive pentru băieții lui MaRK Hughes, 0-3 cu Liverpool și 0-2 cu Wolverhampton. Seria negativă a fost oprită însă la mijlocul săptămânii, cu victoria lalovituri de departajare în fața lui Everton.

Biletul Zilei 07.10.2018. Lazio – Fiorentina

În Italia, etapa a opta programează duelul dintre Lazio și Fiorentina. Echipa lui Ștefan Radu este obligată să învingă, pentru a-și mai șterge din păcatele ultimelor meciuri. Lazio a fost învinsă de AS Roma (1-3) și de Eintracht Frankfurt (1-4) în ultimele două partide, iar răbdarea fanilor pare că a ajuns la final. Duminică, echipa din capitala Italiei dă piept cu Fiorentina, o echipă care a impresionat în startul de sezon. Echipa lui Stefano Pioli a adunat 13 puncte în cele șase meciuri disputate până acum și stă pe locul al treilea în campionat. Totuși, Fiorentina nu are nicio victorie în deplasare în acest sezon, iar din cele trei meciuri disputate a obținut un singur punct. E adevărat că a și avut niște deplasări de coșmar: 0-1 cu Fiorentina, 1-1 cu Sampdoria și 1-2 cu Inter Milano.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.