Duel din timpul meciului CS Mioveni - U Cluj. Romania - Liga 2 (Foto: Facebook/CSMioveni)

Ziua de sâmbătă programează meciuri din etapa a 10-a din eșalonul secund. Două dintre ele le-am selectat pentru Biletul Zilei. Este vorba despre Luceafărul Oradea – Sportul Snagov și despre Aerostar Bacău – CS Mioveni, care ne oferă o cotă cumulată de 2.41

Biletul Zilei 06.10.2018. Luceafărul Oradea – Sportul Snagov

Etapa a 10-a din Liga 2 a fost deschisă de victoria spectaculoasă a lui FC Argeș în fața Petrolului, scor 3-0. Rezultat îi oferă liderului Sportul Snagov ocazia să se distanțeze și mai mult de urmăritoare. Momentan, între echipa lui Laszlo Balint și FC Argeș sunt două puncte. Snagov a avut un start excelent de sezon, cu șapte victorii și două remize în primele nouă etape. Nu estea ea cea mai ofensivă echipă, dar Sportul se apără senzațional. Doar patru goluri primite în nouă meciuri. Seria cea mai recentă arată trei victorii consecutive.

Biletul Zilei 6 octombrie 2018
Biletul Zilei 6 octombrie 2018

Sâmbătă, liderul dă piept cu o echipă care nu a convins în startul de sezon. Luceafărul Oradea a obținut doar două victorii în acest sezon și este prima sub linia retrogradării. În ultimele cinci etape, echipa lui Cristian Lupuț a înregistrat o victorie și patru înfrângeri. În plus, a fost eliminată și din Cupa României, după 1-5 cu Astra Giurgiu. Ce este cel mai îngrijorător pentru Luceafărul este că nu a înscris în jumătate dintre meciurile din acest sezon. În total, opt goluri au înscris orădenii și au primit 17.

Biletul Zilei 06.10.2018. Aerostar Bacău – CS Mioveni

CS Mioveni se deplasează în etapa a 10-a pe terenul celor de la Aerostar Bacău, în încercarea de a ieși din pasa proastă. Echipa lui Iordan Eftimie este fără victorie de două etape și riscă să piardă contactul cu podiumul. Partidele cu ASU Poli (0-1) și cu U Cluj (1-1) au lăsat-o pe locul al cincilea, la cinci puncte de locul secund. Este obligatoriu deci să se întoarcă cu toate punctele de la Bacău. Aerostar a acuzat din plin șocul contactului cu Liga 2. A obținut doar două victorii în nouă meciuri și stă pe locul 18 în clasament. Cele două victorii au venit de curând, în ultimele trei etape: 3-1 cu Luceafărul Oradea și 1-0 cu FC Argeș. Seria a fost oprită însă de umilința de la Ploiești, scor 0-5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.