Harry Kane, jucatorTottenham
Harry Kane, jucatorTottenham. Anglia - Premier League

Propunerea noastră pentru biletul zilei din 3 octombrie constă în două ponturi pe goluri la meciurile zilei din UEFA Champions League. Vorbim despre Napoli – Liverpool și despre Tottenham – Barcelona, care ne oferă o cotă cumulată de 2.35.

Biletul Zilei 03.10.2018. Tottenham – Barcelona

Meciul care aprinde imaginația tuturor microbiștilor în a doua zi de UEFA Champions League este cel dintre Tottenham și Barcelona, reprezentantele celor mai puternice campionate din Europa. Este greu de identificat o favorită în acest caz, mai ales ca niciuna dintre cele două echipe nu traversează o perioadă foarte bună. De aceea mizăm pe goluri – mai exact pe faptul că vom avea cel puțin trei goluri în duelul din Londra.

Biletul Zilei 03.10.2018
Biletul Zilei 03.10.2018

Evoluțiile recente ale Barcelonei le dă emoții fanilor. Echipa este fără victorie de trei etape în campionat, timp în care a adunat doar două puncte. A fost 2-2 cu Girona, 1-2 cu Leganes și 1-1 cu Athletic Bilbao. Chiar și așa, echipa continuă să conducă ierarhia din La Liga. De cealaltă parte, Tottenham a avut și ea o serie de trei înfrângeri consecutive. Cu Watford și cu Liverpool în campionat, respectiv cu Inter Milano în prima etapă a grupelor. Echipa lui Pochettinoa trecut însă cu bine peste această fază și are acum o serie de trei victorii consecutive. Le-a învins pe Brighton și pe Huddersfield încampionat, respectiv pe Watford în Cupa Ligii Angliei.

Biletul Zilei 03.10.2018. Napoli – Liverpool

Un al doilea duel extrem de interesant de miercuri este cel dintre Napoli și Liverpool. E un meci deosebit de important pentru echipa lui Vlad Chiricheș, care nu a obținut decât o remiză în prima etapă, 0-0 cu Steaua Roșie Belgrad. Mai ales că urmează apoi o dublă cu PSG, din care napoletanii nu au speranțe foarte mari. De cealaltă parte, Liverpool are un moral excelent după victoria cu 3-2 în fața parizienilor, la debutul în noul sezon al Ligii Campionilor. Totuși, echipa lui Jurgen Klopp nu traversează cel mai bun moment. Săptămâna trecută a făcut primii pași greșiți din acest sezon, în cele două partide cu ChelseaȘ 1-2 în Cupa Ligii și 1-1 în campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.