Jucatorii echipei Bournemouth. Anglia - Premier League

Ziua de luni programează meciuri în toate campionatele importante ale Europei. Două dintre aceste meciuri le-am selectat pentru tichetul din prima zi a săptămânii. Este vorba despre Bournemouth – Crystal Palace și despre Sampdoria – SPAL, care ne oferă o cotă cumulată de 2.21

Biletul Zilei 01.10.2018. Bournemouth – Crystal Palace

Deschidem biletul de luni cu partida dintre Bournemouth și Crystal Palace, cea care închide etapa a 7-a din Premier League, de la ora 22:00. Mizăm pe gazde, care au avut un start de sezon excelent în această toamnă. Trei victorii, o remiză și două înfrângeri a fost palmaresul lui Eddie Howe în primele șase runde, palmares care i-a dus pe cireșari pe locul 10 în clasament. O nouă victorie îi poate duce chiar în plasa locurilor de cupe europene. Cardiff City, West Ham și Leicester au fost victimele echipei lui Howe în prima parte a sezonului, în timp ce Everton a reușit să îi smulgă un punct. La cealaltă extremă, Chelsea și Burnely au fost singurele care au reușit să îi pună piedică lui Bournemouth.

Biletul zilei 01.10.2018
Biletul zilei 01.10.2018

Crystal Palace a debutat și ea cu victorie în noul sezon, 2-0 cu Fulham, dar continuarea nu a mai fost la înălțimea așteptărilor. Echipa lui Roy Hodgson a avut trei înfrângeri consecutive, 0-2 cu Liverpool, 1-2 cu Watford și 0-2 cu Southampton. Londonezii au obținut însă patru puncte din ultimele două etape, 1-0 cu Huddersfield și 0-0 cu Newcastle, iar acum au șansa de a o egala pe Bournemouth în clasament.

Biletul Zilei 01.10.2018. Sampdoria – SPAL

Al doilea meci de pe biletul de luni este cel care încheie etapa a șaptea din Serie A, Sampdoria – SPAL. Genovezii sunt favoriții caselor de pariuri, după startul de sezon bun pe care l-au avut. Au câștigat cu Napoli și cu Frosinone, marcând pe parcurs opt goluri, fără să primească vreunul. Din celelalte patru meciuri, echipa lui Marco Giampaolo a obținut însă doar două puncte și stă acum pe poziția a 10-a în clasament. Adversara de luni, SPAL, a avut și ea un start bun de sezon. A adunat nouă puncte din cele șase runde scurse până acum, palmaresul fiind de trei victorii și trei înfrângeri. Seria cea mai recentă arată însă două eșecuri consecutive, 0-2 cu Fiorentina și 0-2 cu Sassuolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.