Gigi Becali, patron la FCSB, în Liga I
Gigi Becali, patron la FCSB, în Liga I

FCSB s-a încurcat din nou cu o echipă aflată în lupta pentru evitarea retrogradării. După remizele surprinzătoare de la Dunărea Călărași și de la Concordia Chiajna, echipa pregătită de Mihai Teja a făcut egal și în deplasarea de la FC Voluntari.

Deși a deschis repede scorul, prin Tănase, FCSB a obținut doar un egal pe terenul penultimei clasate, FC Voluntari, scor 2-2, astfel că CFR Cluj s-a distanțat din nou la șase puncte în fruntea clasamentului. Nemulțumit de evoluția jucătorilor din echipa sa, Gigi Becali i-a criticat și a recunoscut că nu mai speră la titlu.

Becali n-a mai suportat și și-a ieșit din minți

„Concluzia mea este că suntem slabi! Avem nevoie de jucători. Nu avem echipă puternică. Avem nişte jucători, nu avem bărbaţi. La fotbal e război. Nu mai merge aşa cu floricele. Noi facem floricele, că a venit primăvară. Noi nu avem bărbaţi. Asta e concluzia mea. Avem nişte fotbaliști cu un mic talent, dar ei nu sunt bărbaţi adevăraţi, de război.

 Click AICI pentru a primi 50 lei gratis ACUM! 

Toată lumea spunea că Planic e cel mai tare. Acum l-am adus pe Cristea, să vedem. Dan Petrescu a luat jucători puternici şi s-a apărat. Filozofie sănătoasă. Nu pot să dau vina pe Teja sau pe Dică, vina e a mea. Eu i-am adus pe Matei, Stoian. 

Matei nu mai era pe teren, nu exista. Ce putea să facă Teja? Roman, săracul, nu vreau să-l critic, că așa i-am promis când l-am luat, dar el ce să mai facă? Numai pase la adversar, pase la adversar și nici nu putea să alerge.

Cred că vom termina pe locul al treilea campionatul. M-am descurajat, mă smeresc mai mult acum, poate așa mă pune Dumnezeu pe primul loc” , a declarat Gigi Becali la Pro X.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.