FCSB, Liga 1
FCSB, Liga 1

FCSB și-a schimbat antrenorul, la finalul lui 2018, însă venirea lui Mihai Teja n-a schimbat prea mult fața echipei. Vicecampioana României n-a obținut nicio victorie în acest an și speră să se pună pe picioare până la începerea play-off-ului.

Imediat după remiza din primul meci oficial al anului, 1-1, la Dunărea Călărași, Gigi Becali n-a mai rezistat și și-a contestat jucătorii. Principalii vinovați au fost găsiți Bogdan Planic și Cristi Bălgrădean.

Astfel, patronul roș-albaștrilor a anunțat că va insista pentru aducerea a trei jucători încă din această iarnă. Alexandru Pașcanu (fundaș central), Iulian Cristea (fundaș central) și Răzvan Pleșca (portar) sunt principalele ținte ale celor de la FCSB. Perioada de transferuri din Liga I se va încheia la finalul acestei luni, astfel că oficialii roș-albaștrilor pot negocia în liniște până la începerea play-off-ului.

 Ofertă LIMITATĂ! Grăbește-te și pariază pe victorie FCSB cu Hermannstadt la cota 50.00! 

Cele două echipe pe care le poate alinia FCSB în play-off dacă se vor realiza transferurile:

Pleșca – Benzar, Cristea, Pașcanu, Momcilovic – Pintilii, Matei – Man, Tănase, Coman – Gnohere

Bălgrădean – Roman, Planic, Bălașa, Morais – Nedelcu, Filip – Stoian, Teixeira, Moruțan – Hora/Rusescu

Situația disperată în care a ajuns jucătorul adus de FCSB în 2017. E liber de contract și negociază cu o echipă din ligile inferioare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.