Gigi Becali a pierdut multe procese în fața lui Florin Talpan
Gigi Becali a pierdut multe procese în fața lui Florin Talpan

FCSB s-a impus cu 2-0 în meciul cu Sepsi și a revenit la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj. Gnohere și Coman au marcat golurile victoriei pentru roș-albaștri.

Deși echipa sa a câștigat meciul cu Sepsi, Gigi Becali nu a fost mulțumit. Dacă Man a stat în teren tot meciul, Moruțan a prins doar 27 de minute în această partidă. Mijlocașul a fost introdus în meci în minutul 18, apoi a fost schimbat la pauză și n-a scăpat de criticile patronului.

„Parcă nu am văzut acel spirit de război, nu se mai permit greșeli. De exemplu, Man nu mi-a plăcut deloc. Jucătorii mari, dacă vrei să iei zeci de milioane de euro pe ei, nu au voie să joace un meci mai relaxați, așa cum a făcut Man. Eu n-am văzut spiritul de război, nu sunt mulțumit.

Moruțan… Noi nu stăm după Moruțan, noi avem de câștigat campionatul. În sezonul următor, stăm după el. Intră acolo, greșește, nu greșește, nicio problemă. Dar acum avem de câștigat un campionat, nu avem timp de promovat jucători” , a declarat Gigi Becali după meci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.