Mihai Roman, Lucian Filip si Bogdan Planic, FCSB, Liga 1
Mihai Roman, Lucian Filip si Bogdan Planic, FCSB, Liga 1

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la Botoșani, anunță că a discutat deja cu Gigi Becali pentru transferul mijlocașului Mihai Roman.

Becali i-a transmis lui Iftime că este de acord să-l cedeze pe Roman la Botoșani. S-au purtat discuții inclusiv cu fotbalistul, care va trebui să accepte însă un salariu mult mai mic decât cel pe care îl are acum la FCSB.

Ajuns la 34 de ani, Roman câștigă acum la FCSB 10.000 de euro lunar, iar lui Gigi Becali nu-i convine să mai plătească un asemenea salariu, mai ales că echipa a ratat calificarea în grupele Europa League.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre FCSB 

Cine e primul jucător care pleacă la iarnă de la FCSB

Pot să confirm că am discutat deja cu Gigi Becali despre Mihai Roman, pe care eu îl doresc oricând la Botoșani. Dacă băiatul vrea să vină, eu îl aștept cu brațele deschise. Întotdeauna l-am apreciat și cred că ne-ar fi extrem de util în continuare la experiența și caracterul pe care Mihai le are.

Gigi Becali vrea să mi-l dea pe băiat dacă și el e de acord să se întoarcă la Botoșani, dar este o chestiune de bani.  Este vorba despre salariul jucătorului, pentru că nu pot să-i dau aceiași bani ca la București. Am discutat cu băiatul, am discutat și cu Gigi, acum vom vedea ce va fi” – a spus Valeriu Iftime pentru FANATIK.

În zece meciuri oficiale disputate pentru FCSB, Mihai Roman a marcat un gol și a oferit patru assist-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.