Unai Emery, antrenorul echipei Arsenal, Anglia, Premier League
Unai Emery, antrenorul echipei Arsenal, Anglia, Premier League

Arsenal – Everton LIVE VIDEO Ziua de duminică este rezervată pentru Premier League la Telekom Sport. Abonații vor avea parte în acest weekend de un adevărat clasic, Arsenal – Everton, de la ora 18:00. Puțin mai devreme, de la ora 15:30, Chelsea se deplasează pe terenul lui West Ham. Ambele partide pot fi urmărite și pe internet, prin intermediul siteului telekomtv.ro.

Arsenal – Everton LIVE VIDEO la Telekom Sport

Arsenal a avut parte de un start de coșmar sub comanda lui Unai Emery. A pierdut duelurile cu Manchester City (scor 0-2) și cu Chelsea (scor 2-3). Au urmat însă trei evoluții extrem de convingătoare, 3-1 cu West Ham, 3-2 cu Cardiff și 2-1 cu Newcastle United. Toți trei oamenii de atac ai tunarilor, Lacazette, Aubameyang și Welbeck, au arătat bine în aceste trei meciuri, fiecare dintre ei reușind să își treacă numele pe lista marcatorilor. Cu nouă puncte strânse în cinci etape, Arsenal ocupă poziția a 7-a în clasament, la trei puncte de locurile de Champions League.

De cealaltă parte, Everton a avut un start mai mult decât ezitant, în condițiile în care programul a avantajat-o. A obținut o singură victorie în primele cinci runde, iar trei meciuri s-au terminat la egalitate. Cu șase puncte acumulate, Everton stă pe poziția a opta. Echipa lui Marca Silva a debutat în noua stagiune cu o remiză în fața lui Wolverhampton, scor 2-2. Apoi a venit victoria cu Southampton, scor 2-1, și toată lumea se aștepta ca gruparea din Liverpool să urce în plutonul fruntaș. Au urmat însă trei meciuri fără victorie, 2-2 cu Bournemouth, 1-1 cu Huddersfield și 1-3 cu West Ham. Între timp, Everton a luat startul și în Cupa Ligii. A trecut în primul tur de Rotherham, cu scorul de 3-1.

Cote la pariuri pentru Arsenal – Everton

Cote la pariuri Arsenal - Everton

Cote la pariuri Arsenal Everton 2

Arsenal – Everton LIVE VIDEO la Telekom Sport

Confruntarea dintre Arsenal și Everton este una de tradiție în Premier League. Primul meci oficial s-a disputat tocmai în 1905, iar de atunci. Cele s-au disputat 210 meciuri. Palmaresul le este favorabil tunarilor – 105 victorii, 45 de remize și 60 de înfrângeri. În ultimii zece ani ai erei Wenger, Arsenal a subordonat-o pe Everton. A pierdut doar două meciuri, alte șase s-au încheiat la egalitate, iar tunarii s-au impus de 16 ori. Ultima victorie a lui Everton datează din 2016, când s-a impus cu 2-1 pe teren propriu. De atunci, Arsenal a obținut trei victorii consecutive, cu 13 goluri marcate și patru primite. Pe teren propriu, londonezii au o serie de cinci victorii consecutive. De altfel, ultima victorie a lui Everton în deplasare datează tocmai din 1996.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.