Ioan Andone, Dinamo
Ioan Andone, Dinamo

Ioan Andone, actual manager la Voluntari și totodată om de legendă în istoria clubului Dinamo, cred că transferul lui Gicu Grozav în Ștefan cel Mare va fi de bun augur pentru „câinii roșii”.

Mai mult, Andone consideră că Grozav ar putea fi o soluție pentru echipa națională în scurt timp dacă va avea evoluții bune la Dinamo.

Fost jucător și antrenor la Dinamo, Ioan Andone a vorbit și despre Claudiu Niculescu, la adresa căruia are doar cuvinte de laudă.

Ce crede Ioan Andone despre Gicu Grozav

„Claudiu își aștepta rândul. El a mai avut și anul trecut oferta de a veni la Dinamo. E un antrenor foarte bun, dar acum nu e o situație tocmai bună. Claudiu nu a câștigat întâmplător o Cupă și o Supercupă la un club mic precum Voluntari.

Grozav e important să joace. Prin calitățile sale poate ajuta și echipa națională. Totul e să joace bine și Contra să-l selecționeze. Poate fi una dintre variantele de atac ale naționalei. Eu sper să se adapteze cât mai repede, să înscrie goluri, Dinamo are nevoie de jucători de calitatea lui Grozav – a spus Ioan Andone.

Ioan Andone (58 ani) a câștigat cinci trofee ca jucător și cinci trofee ca antrenor alături de Dinamo.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre Dinamo 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.