Andrei Ivan, U Craiova
Andrei Ivan, U Craiova

Plecat în vara anului 2017 la Krasnodar, Andrei Ivan recunoaște că speră să se întoarcă în Liga I. În acest moment, atacantul este împrumutat de ruși la Rapid Viena.

Trei milioane de euro a plătit Krasnodar pentru transferul lui Andrei Ivan. Atacantul de 22 de ani n-a reușit să se acomodeze la condițiile din Rusia, iar în vara anului trecut a fost împrumutat la Rapid Viena, unde s-a impus fără probleme. Deși în această iarnă s-a tot zvonit de o eventuală venire a sa la FCSB, Andrei Ivan a recunoscut că singura echipă pentru care va mai juca în Liga I este Universitatea Craiova.

„Nu știu unde voi fi peste 2-3 ani. Vreau să muncesc în continuare. Nu am nimic cu FCSB, dar nu vreau să mă întorc în România, mă simt bine la Rapid Viena și vreau să continui aici. Mai am contract și cu Krasnodar trei ani, vedem ce va fi la vară. Sper să revin în fotbalul românesc, însă doar la Craiova.

LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre U Craiova 

Urmăresc toate meciurile Universității, sper să ne facă o mare bucurie și să ia titlul în acest an. Suporterii sunt excepționali. Cred că vor realiza eventul anul acesta. Au avut ceva probleme cu echipele mici anul trecut, dar cred că anul acesta au mai multă experiență.

Cred că Andrei Cristea va înscrie multe goluri. Nu cred că va pleca Mitriță în această iarnă, dar sigur va pleca în vară, și nu pe bani puțini. Merită mai mult de cinci milioane de euro. Mai sunt în echipă jucători români valoroși, precum Bancu sau Mateiu” , a declarat Andrei Ivan pentru Telekom Sport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.