Andrei Dumitru vă oferă cele mai bune ponturi pariuri din România

Atunci când ajungi pe canalul său de YouTube, remarci imediat faptul că oferă un produs diferit față de restul platformelor de pronosticuri și pariuri sportive din România.

Vorbește simplu și deschis despre pariuri, astfel încât toată lumea să înțeleagă mesajul său, de la pariorul care nu a intrat încă într-o agenție până la cel care a strâns deja mii de bilete jucate și cunoaște orice detaliu din această lume a jocurilor de noroc.

Andrei Dumitru are o rată de câștig de 73%

Andrei nu cunoaște meciurile aranjate, nu se consideră tipster profesionist și nici nu le solicită bani urmăritorilor săi pentru a le oferi ponturi, dar, cu toate acestea, rata sa de câștig a atins un maxim de 73% pe luna noiembrie, cu mult peste ceilalți pariori specializați în acest domeniu.

 Canalul său de YouTube îl găsiți AICI 

Este unul dintre puținii pariori care își sfătuiește urmăritorii să nu creadă în ponturile plătite de pe internet ori în sistemele matematice. Recunoaște că în pariuri există și o doză mare de noroc și de aceea încearcă să-și prezinte pronosticurile într-un mod cât mai echilibrat. Fiecare pronostic pe care îl oferă este însoțit de o analiză solidă la bază.

Pronosticurile sale pot fi găsite totodată zilnic pe site-ul său andrei-dumitru.ro

Sfaturi directe despre pariurile sportive

Pe lângă pronosticuri, Andrei Dumitru le pune la dispoziție celor care se abonează gratuit pe canalul său de YouTube și o serie de sfaturi utile celor aflați la început de drum.

De la cele șapte reguli de aur pentru pariorii începători, până la adevărul despre meciuri aranjate și ponturi plătite, Andrei prezintă în mod direct informații logice și sincere din domeniul pariurilor sportive, așa cum nimeni nu a mai făcut-o până acum.

Îl puteți găsi și pe pagina oficială de Facebook , acolo unde oferă pronosticuri zilnice la cele mai importante meciuri din oferta de pariuri online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.