Alexandru David, președinte Dinamo
Alexandru David, președinte Dinamo

Alexandru David, președintele lui Dinamo, a fost invitat în cadrul emisiunii online GSP Live, iar fanii dinamoviști au putut să-i adreseze câteva întrebări prin intermediul rețelelor de socializare.

Iată-le mai jos pe cele mai interesante dintre ele. David a explicat inclusiv care este statutul lui Ionuț Negoiță în acest moment în club.

Are bani Negoiță?

„Nu-i număr eu banii lui Negoiță, dar cu siguranță are. El a fost foarte clar în privința implicării sale la Dinamo, lumea se tot face că nu înțelege”

De ce sunt salarii mici la Dinamo?

„E fals. O altă prostie cu salariile mici. Dinamo are al 4-lea sau al 5-lea buget de salarii din Liga 1.  Dinamo are acum un buget de 135.000 de euro net pe lună pentru salarii”

De ce se transferă jucători târziu?

„Nu avem cum să luăm jucători în vară. Fotbaliștii cu o anumită valoare în lunile iunie și iulie așteaptă. Vor contracte mai bune în alte campionate. Așteaptă să se închidă perioada de transferuri în vest, chiar și în Israel, pe 7 septembrie. Liga 1 nu e ofertantă pentru ei”

Cine i-a refuzat pe Ongenda și pe Fabbrini?

„Eu am insistat pe ideea unui buget diminuat serios, până la 80 de mii de euro net pe lună pentru salarii. Singura soluție era să continuăm pe ceea ce începuse Bratu.

Când au fost propuși Ongenda și Fabbrini la Dinamo exista o limită atinsă a bugetului. Pe pozițiile pe care jucau ei, ieșeam din bugetul impus. Altfel arată Ongenda acum, față de cum arăta în vară. Am început cu 80 de mii sezonul, dar am crescut până la 135 de mii până la urmă. Am făcut compromisuri”

Cine a acționar la Dinamo acum?

„Domnul Negoiță avea de achitat o datorie în contul domnului Badea. Datoria a fost plătită de cineva în favoarea domnului Negoiță. Domnul Negoiță i-a dat acțiunile clubului persoanei care a plătit (n.r. George Drăgia) până când va face rost de bani pentru a-i returna. Dar noul acționar, pentru că nu e domeniul lui de activitate, a încheiat un contract de management cu domnul Negoiță”

Reacția vehementă a lui Niculescu după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj: „Jucătorii vor sta în tribună. E penibil!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.