Florin Niță, jucător la FCSB, în Liga I
Florin Niță, jucător la FCSB, în Liga I

Florin Niță a fost unul dintre cei mai importanți jucători din istoria recentă a celor de la FCSB. Evoluțiile excelente ale portarului le-au atras atenția și oficialilor de la Sparta Praga, care, în iarna lui 2018, au făcut o ofertă de nerefuzat pentru Niță.

Portarul de 31 de ani s-a impus imediat în lotul Spartei Praga, iar acum este unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei. Florin Niță se simte excelent în Cehia, dar n-a uitat de perioada perfectă pe care a avut-o la FCSB, când a câștigat șase trofee în cei cinci ani petrecuți în tricoul roș-albastru.

 Deschide AICI un cont și diseară vezi Astra – FCSB live pe net 

„Ţin legătura cu mai mulţi jucători de acolo, pentru că Steaua este a doua mea familie şi trebuie să ţin legătura cu cei de acolo. Vorbesc cu ei, le doresc tot binele din lume, când vorbesc cu ei nu pot să le dau eu sfaturi, dar le spun că trebuie să se concentreze mai mult şi să joace fotbal.

Eu şi acum aş veni la Steaua. Pe cuvânt. Dar nu depinde de mine, am contract cu Sparta Praga şi trebuie să-l duc până la final. Dacă Steaua o să aibă nevoie de mine, ar trebui să discute cu cei de acolo şi să rezolve problema. (n.r. Dacă ar veni la Dinamo) Niciodată, nici nu se pune problema!” , a declarat Florin Niţă.

Teja s-a hotărât și știe cum va juca meciul cu Astra. Gnohere rămâne pe bară: „E un tip inteligent!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.