Gigi Becali, patron la FCSB, în Liga I
Gigi Becali, patron la FCSB, în Liga I

Curtea de Apel București i-a dat o lovitură sub centură lui Florin Talpan. Instanța a decis să le dea dreptate celor de la FCSB în războiul cu CSA Steaua.

Gigi Becali a primit cel mai frumos cadou chiar înainte de Paște. Curtea de Apel București a clarificat procesul dintre CSA Steaua și FCSB și le-a luat dreptul de a folosi marca reprezentanților Armatei.

Deși presa din România anunța, în toamna anului trecut, că FCSB va fi decăzută din drepturile de a folosi marca Steaua, Gigi Becali a ținut să lămurească atunci lucrurile și a ieșit în spațiul public cu o declarație surprinzătoare.

„Curtea de Apel a anulat sentinţa şi judecă ea. Asta înseamnă că 80% ne-a admis. Vom dobândi cât de curând marca. Le anulează lor mărcile pentru secţia de fotbal, pentru că, dacă le ai cinci ani şi nu le foloseşti, ele decad. Deci lor le decad astea, noi menţinem marca FCSB şi marca Steaua Bucureşti revine la noi. Şi la revedere cu Talpan. E bomba atomică, îl distrugem definitiv pe Talpan” , declara Gigi Becali, în urmă cu șase luni.

Acum, pe 25 aprilie 2019, judecătorii Curții de Apel i-au dat dreptate lui Gigi Becali, iar CSA a pierdut marca Steaua. Mai mult, reprezentanții Armatei își pot lua acum gândul de la prejudiciul pe care-l doreau de 37 de milioane de euro și chiar au fost puși la plată. Conform deciziei instanței, CSA trebuie să le plătească celor de la FCSB cheltuielile de plată care se ridică la 20.441 de lei, adică aproximativ 4300 de euro. Decizia nu este definitivă, iar oficialii CSA au dreptul la apel.

 LIKE și urmărește pagina de Facebook altSPORT.ro pentru a afla întotdeauna știri de ultima oră despre FCSB 

Este o soluție gri. I-a decăzut pe ei din 5 mărci, inclusiv marca cu semnul A, care îi lega de vechiul club! A rămas o singură marca la CSA, considerată notorie de Înalta Curte, în 2014, pentru că a reținut autoritatea de lucru judecat. Noi vom contesta lucrul acesta pe recurs.

Aspectul pozitiv este că o instanță de judecată a reținut cu caracter definitiv faptul că ei nu au folosit mărcile. Acest lucru ne va favoriza foarte mult în procesul de prejudiciu. Ei nu vor putea dovedi existența unui prejudiciu atâta vreme cât nu au folosit mărcile chiar ei. Toate dovezile de folosire de milioane de euro au fost considerate ca nefiind folosite în scopul activității lor.

Procesul fiind pe rol, noi nu vom face dezvăluiri legate de probe sau de alte lucruri de la dosar, pentru că respectăm instituțiile statului și magistrații“, a declarat avocatul Adrian Căvescu pentru fanatik.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.